صداقت، دقت و شهروند محوری در خبررسانی

تراجنسیتی‌ها در یک تظاهرات در پاکستان: از دولت حقوق اساسی‌مان را می‌خواهیم

صد‌ها تراجنسیتی روز گذشته ۲۰ نوامبر، در پاکستان از طریق یک راهپیمایی خواهان تامین حقوق اساسی و محافظت خود در برابر اظهارات نفرت‌انگیز شدند.

صد‌ها تراجنسیتی روز گذشته ۲۰ نوامبر، در پاکستان از طریق یک راهپیمایی خواهان تامین حقوق اساسی و محافظت خود در برابر اظهارات نفرت‌انگیز شدند.

پیک‌آفتاب: این معترضان در شهر کراچی پاکستان با خود پرچم‌های را حمل می‌کردند و خواهان برابری شدند. شاهزاده رای، برگزار کننده این راهپیمایی گفت:‌ “ما حقوق اساسی‌مان را می‌خواهیم که در دسترس همه قرار دارد.”

او گفت:‌ “ما آموزش می‌خواهیم، ما اشتغال می‌خواهیم، ما در کار سهمیه می‌خواهیم، ما احترام می‌خواهیم، ما در پارلمان کرسی می‌خواهیم.”

عیش خان، یکی از فعالان تراجنسیتی در این راهپیمایی گفت: “افراد تراجنسیتی زیر ستم قرار می‌گیرند، کشته می‌شوند، ما این‌جا جمع شده‌ایم تا حقوق خود را بخواهیم، ما مصمم هستیم که حقوق خود را به دست بیاوریم.”

او افزود که معلومات در مورد تراجنسیتی‌ها در نصاب تعلیمی پاکستان اضافه شود و تاکید کرد: “کودکان باید آموزش بببینند که به ما احترام کنند. این همه حقوق ما براساس قانون اساسی است و از حکومت می‌خواهیم از ما محافظت کند.”

این فعال تراجنسیتی افزود: “کافی است. ما بیش از این سرکوب را تحمل نمی‌کنیم. ما به این سرکوب خاتمه می‌دهیم. چهار سال قبل، زمانی‌‌که پاکستان قانونی را تصویب کرد که براساس آن تبعیض را منع می‌کرد، این کشور در خط مقدم حقوق تراجنسیتی‌ها در سطح جهان قرار داشت.”

اما این قانون نتواسته است تبعیض را در مقابل این قشر جامعه متوقف کند. اخیراً حملات زیادی علیه افراد تراجنسیتی در پاکستان انجام شده است. در کم‌تر از دو ماه، حداقل چهار زن تراجنسیتی در پاکستان کشته شدند.

سایره مالکانی، یک وکیل مدافع که در این راهپیمایی سهم گرفت، گفت: “این تصور که قانون افراد تراجنسیتی مخالف قانون اساسی یا مخالف اسلام است، کاملاً نادرست است. کمپاینی براساس معلومات نادرست راه‌اندازی شده است. این قانون در مطابقت کامل حقوق اساسی ما قرار دارد که در قانون اساسی ما تضمین شده است.”

پاکستان در سال ۲۰۱۸، قانونی را تصویب کرد که براساس آن، حقوق تراجنسیتی‌ها محافظت می‌شود، اما برخی از قانون‌گذاران و علمای دینی، این قانون را مخالف آموزه‌های اسلامی در مورد هویت جنسی می‌دانند.

قانون «حمایت از حقوق تراجنسیتی‌ها» که به عنوان یکی از قوانین مترقی حقوق تراجنسیتی در جهان توسط کمیسیون بین‌المللی کارشناسان حقوقی استقبال شد، به تراجنسیتی‌ها در پاکستان حق می‌دهد تا هویت جنسی‌شان را خودشان تعین کنند و یا تغییر بدهند.

مخالفان این قانون ادعا می‌کنند که ماده انتخاب یا تغییر جنسیت غیراسلامی بوده و می‌تواند راه را برای ازدواج هم‌جنس‌گرایان باز کند. اما فعالان حقوقی می‌گویند که از این قانون درک اشتباهی صورت گرفته و به گفته آنان مناظره در مورد آن با «معلومات نادرست»، جامعه تراجنسیتی‌ها را بیش‌تر به خطر می‌اندازد.

             
     

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
تماس با ما: contactus@paikaftab.com
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x