صداقت، دقت و شهروند محوری در خبررسانی

مقام ا.ا در هرات: انقلاب اسلامی ایران نمونه‌ی موفق حکومت اسلامی در دوران معاصر بود

یک مقام امارت اسلامی در هرات گفته که انقلاب اسلامی ایران اولین نمونه‌ی از برپایی یک حکومت اسلامی در دوران معاصر محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری پیک‌آفتاب: رحمت الله فیضان، نماینده وزارت امور خارجه‌ی حکومت سرپرست افغانستان در ولایت هرات، در یادداشتی انقلاب اسلامی ایران را نمونه‌ی موفق حکومت اسلامی در دوران معاصر عنوان نموده است.

آقای فیضان در یادداشتی به مناسبت سال‌گرد پیروزی انقلاب اسلامی نوشته است که این رویداد یکی از مهم‌ترین تحولات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی قرن بیستم محسوب می‌شود.

در بخشی از یادداشت آقای فیضان نیز آمده است که انقلاب اسلامی ایران حکومت پهلوی را که وابسته به قدرت‌های غربی از جمله آمریکا بود، به شدت سرنگون و نظام جمهوری اسلامی را جای‌گزین آن کرد.

به باور آقای فیضان، این نمونه‌ی موفق از برپایی یک حکومت اسلامی است که در دوران معاصر در ایران صورت گرفته است.

آقای فیضان نیز در ادامه نوشته است که انقلاب اسلامی توانست ایران را از تسلط غرب خارج و کشور مستقلی را شکل دهد که حالا در سطح بین‌المللی نیز از جای‌گاه خاصی برخوردار است.

به گفته‌ی این عضو امارت اسلامی، انقلاب جمهوری اسلامی ایران سبب شد که این کشور در دوران تهاجم اتحاد جماهیر شوروی از جهاد برحق ملت افغانستان حمایت کند و نقش مهمی در پشتیبانی از مجاهدین افغان ایفا نماید.

آقای فیضان نیز با اشاره به حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از مهاجران افغانستانی در آن کشور طی چندین دهه، گفته که مردم افغانستان هرگز این فداکاری‌های جمهوری اسلامی ایران را در قبال حمایت از مهاجران افغانستانی فراموش نخواهند کرد.

انقلاب اسلامی ایران یکی از مهم‌ترین تحولات سیاسی و اجتماعی قرن بیستم بود که در 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید و نظام جمهوری اسلامی با رأی مردم در فروردین 1358 تأسیس شد. این انقلاب به سرنگونی حکومت پهلوی و تأسیس نظام جمهوری اسلامی منجر شد.

انقلاب اسلامی تحت رهبری امام خمینی (ره) و با مشارکت گسترده مردم ایران، به‌ویژه قشرهای مذهبی، دانش‌جویان و روشن‌فکران، به وقوع پیوست. عوامل مختلفی، از جمله نارضایتی از حکومت پهلوی، مشکلات اقتصادی، سرکوب سیاسی، نفوذ غرب و ارزش‌های اسلامی، در شکل‌گیری این انقلاب نقش داشتند.

             
     

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
تماس با ما: contactus@paikaftab.com
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x