صداقت، دقت و شهروند محوری در خبررسانی

بازگشایی کنسولگری آمریکا در افغانستان

پیک آفتاب:براساس گزارش های بدست آمده از نشریه «هیل» وابسته به کنگره آمریکا در گزارشی درباره اهمیت ‌ژئوپلیتیک افغانستان، نوشت: چهارراه افغانستان فرصتی برای احیای رهبری آمریکا در منطقه است. این رسانه آمریکایی مدعی شد: پس از خروج آمریکا در سال ۲۰۲۱، افغانستان تحت نفوذ فزاینده چین، روسیه و ایران قرار گرفت و اکنون وقت […]

پیک آفتاب:براساس گزارش های بدست آمده از نشریه «هیل» وابسته به کنگره آمریکا در گزارشی درباره اهمیت ‌ژئوپلیتیک افغانستان، نوشت: چهارراه افغانستان فرصتی برای احیای رهبری آمریکا در منطقه است.

این رسانه آمریکایی مدعی شد: پس از خروج آمریکا در سال ۲۰۲۱، افغانستان تحت نفوذ فزاینده چین، روسیه و ایران قرار گرفت و اکنون وقت آن است که دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری منتخب ایالات متحده، جایگاه واشنگتن در کابل را احیا کند.

هیل بی اعتنا به دو دهه اشغال افغانستان از سوی آمریکا، احیای روابط کابل-واشنگتن را نیازمند یک رویکرد عملگرایانه و شجاعانه دانست و نوشت: برای مثال، بازگشایی کنسولگری آمریکا در کابل، می تواند گامی محوری در اعتمادسازی و تقویت همکاری ها باشد.

این رسانه با اشاره به این موضوع که بازگشایی کنسولگری به معنای رسمیت شتاختن امارت اسلامی است، افزود: اکنون وقت واقع‌گرایی است و به رسمیت شناختن به صورت محدود به معنای حمایت کامل نیست اما می تواند زمینه را برای همکاری فراهم کند.

هیل همچنین به دولت ترامپ توصیه کرد تا کمک های بشردوستانه را به جای ارائه به سازمان های بین المللی، مستقیما در اختیار نهادها و مقامات محلی افغانستان قرار دهد تا اعتماد امارت اسلامی را برای همکاری با واشنگتن جلب کتد.

این رسانه وابسته به کنگره آمریکا، ‌جایگاه افغانستان را در ژئوپلیتیک منطقه، راهبردی و منابع خدادادی آن را بکر ارزیابی کرد و نوشت: واشنگتن نه تنها باید با مقامات افغان بلکه باید با دیگر بازیگران صاحب‌نفوذ مثل پاکستان، قطر و عربستان سعودی نیز وارد مذاکره شود.

هیل، پرداختن به برخی اقدامات استعماری مثل گسترش آموزش، بهداشت و مبارزه با فقر را یکی از بهترین راهکارها برای تقویت حضور آمریکا در افغانستان دانست و افزود: آمریکا باید از ۲۰ سال حضور در افغانستان درس بگیرد و با یک رویکرد واقع‌گرایانه، کمک ها را از طریق جوامع محلی ارائه کند و تنها بر ارائه آنها نظارت کند.

این نشریه آمریکایی، همکاری اطلاعاتی با امارت اسلامی در مبارزه با تروریسم را یکی از زمینه های مهم همکاری دو طرف ارزیابی کرد و نوشت: این همکاری، نیازمند حضور نیروهای آمریکایی نیست و دیگر مثل گذشته، باری بر دوش مالیات دهندگان نخواهد گذاشت.

.

             
     

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
تماس با ما: contactus@paikaftab.com
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x