صداقت، دقت و شهروند محوری در خبررسانی

نخست‌وزیر یونان: پناه‌جویان افغان باید در کشورهای همسایه‌ افغانستان بمانند

کریاکوس میتسوتاکیس، نخست‌وزیر یونان می‌گوید که اروپا برای اسکان پناه‌جویان افغان در کشورهای همسایه افغانستان، باید با این کشورها کار کند. پیک‌آفتاب: نخست‌وزیر یونان این موضوع را روز گذشته، جمعه، ۹ میزان در هنگام بازدید از یک کمپ مهاجرین در نزدیکی ترکیه مطرح کرده است. او گفته است که اجازه نمی‌دهد تا بحران مهاجرت سال […]

کریاکوس میتسوتاکیس، نخست‌وزیر یونان می‌گوید که اروپا برای اسکان پناه‌جویان افغان در کشورهای همسایه افغانستان، باید با این کشورها کار کند.

پیک‌آفتاب: نخست‌وزیر یونان این موضوع را روز گذشته، جمعه، ۹ میزان در هنگام بازدید از یک کمپ مهاجرین در نزدیکی ترکیه مطرح کرده است. او گفته است که اجازه نمی‌دهد تا بحران مهاجرت سال ۲۰۱۵ دوباره تکرار شود و سیلی از مهاجران به مرزهای این کشور برسد.

آقای میتسوتاکیس همچنین افزوده که کشورش در جریان روزهای گذشته، میزبان ۲۶ زن وکیل و قاضی همراه با خانواده‌های‌شان بوده است. او تأکید کرد که این موارد استثنایی است.

شماری از رسانه‌های این کشور هم گزارش کرده‌اند که این افراد تا تأییدی درخواست‌شان توسط سایر کشورها در یونان می‌مانند.

این درحالی است که به‌دنبال تسلط طالبان بر افغانستان، شماری زیادی از شهروندان، کشور را ترک کرده و راهی کشورهای اروپایی شده‌اند. این موضوع باعث نگرانی در مورد برگشت بحران مهاجرت در سال ۲۰۱۵ شده است و بسیاری از کشورها از جمله یونان و ترکیه پالیسی شدید مهاجرت را روی‌دست گرفته‌اند.

ترکیه هم قبلاً اعلام کرده بود که به عنوان بزرگترین کشور میزبان پناه‌جویان در جهان، نمی‌تواند پناه‌جویان بیشتری را بپذیرد.

سازمان دیدبان حقوق بشر در نامه‌ای به اتحادیه اروپا، خواستار رسیدگی به بحران پناهجویان افغان شده است. در این نامه آمده است که نه ایران و پاکستان که تقریبا ۹۰ درصد از مهاجران افغان را میزبانی می‌کنند و نه سایر کشورهای نزدیک به افغانستان، نباید چنین مسئولیت بزرگی را بر عهده بگیرند.

در نامه تأکید شده است: «اسکان مجدد باید براساس ارزیابی حفاظتی و معیارهای کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد، با تمرکز بر آسیب‌پذیرترین پناهندگان و اطمینان از یک‌پارچه‌ماندن خانواده، ادامه یابد.»

             
     

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
تماس با ما: contactus@paikaftab.com
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x