صداقت، دقت و شهروند محوری در خبررسانی

دولت پاکستان به دلیل سیلاب‌ها و بارندگی شدید در این کشور حالت اضطرار اعلام نمود

دولت پاکستان روز گذشته 26 اگست، به دلیل بارندگی‌های شدید موسمی توام با سیلاب، حالت اضطرار را در آن کشور اعلام کرد.

دولت پاکستان روز گذشته 26 اگست، به دلیل بارندگی‌های شدید موسمی توام با سیلاب، حالت اضطرار را در آن کشور اعلام کرد.

پیک‌آفتاب: رسانه‌های پاکستانی گزارش می‌دهند که بارندگی‌های شدید موسومی هم‌راه با سیلاب، 30 میلیون جمعیت این کشور را تا حال متاثر کرده است و پاکستان روز گذشته نیز شاهد بارندگی‌های شدید بود.

اداره پاسخگویی به آفات طبیعی پاکستان روز گذشته 26 اگست، گفت که در اثر بارندگی‌های شدید توام با سیلاب، بیش از 900 تن در سراسر این کشور از ماه جون تاکنون کشته شده که 34 تن آن‌ها در 24 ساعت گذشته، جان‌های خود را از دست داده‌اند.

مقام‌ها در پاکستان گفته‌اند که سیلاب‌های سال روان میلادی در این کشور، با سیلاب‌های سال 2010 که بدترین سیلاب در تاریخ معاصر این کشور به شمار می رود، قابل مقایسه است. در اثر سیلاب‌های سال 2010، بیش از 2000 تن در پاکستان کشته شدند و نزدیک به یک‌پنجم قلمرو این کشور متاثر از سیلاب‌ها شد.

دفتر شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان، روز جمعه با نشر اعلامیه‌ای گفته است که در اثر بارندگی‌های شدید و سیلاب‌ها، 33 میلیون تن در سراسر این کشور شدیداً متاثر شده اند.

نخست وزیر پاکستان در توییتی نگاشته است: “ادامه بارش باران در سراسر کشور، ویرانی ایجاد کرده است. این خسارات، اگرچه هنوز ثبت نشده، اما با سیلاب‌های ناگهانی سال 2010 قابل مقایسه است. از جامعه بین‌المللی به خاطر ابراز هم‌دردی، تسلیت و تعهدات‌شان سپاس‌گزاریم. ما با هم بهتر خواهیم ساخت”.

در همین حال،‌ اداره پاسخگویی به آفات طبیعی پاکستان گفته است که در اثر این سیلاب‌ها، 22 هزار خانه در این کشور کاملاً ویران شده است و بیش از 500 هزار خانه دیگر شدیداً تخریب شده‌اند.

این اداره هم‌چنین گفته است که دو میلیون هکتار زمین‌ زراعتی تنها در ایالت سند این کشور از بین رفته‌اند،‌ جایی‌که زندگی و معیشت کشاورزان به آن وابسته است.

دانشمندان پاکستانی می‌گویند که با وجود آن‌که باران‌های موسمی همه ساله در این کشور سبب تلفات جانی و خسارات مالی می‌شود، حکومت برای پاسخگویی به آن، آمادگی کامل نداشته و از رهگذر وسایل نیز با مشکل دچار است.

براساس شاخص جهانی خطرات تغیر اقلیم که توسط سازمان غیردولتی محیط زیست جرمن واچ (German Watch)  گردآوردی شده است، پاکستان هشتمین کشور آسیب‌پذیر جهان در برابر تغییرات اقلیم خوانده شده است.

             
     

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
تماس با ما: contactus@paikaftab.com
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x