صداقت، دقت و شهروند محوری در خبررسانی

امریکا برای شناسایی سه عامل حملات سایبری ایران، 10 میلیون دالر جایزه تعیین نمود

مقامات ارشد وزارت دادگستری و پولیس فدرال امریکا (FBI) روز گذشته 14 سپتمبر، سه شهروند ایران را به استفاده از «باج‌افزارها» و «حملات سایبری» به زیرساخت‌های «حیاتی» امریکا متهم کردند.

مقامات ارشد وزارت دادگستری و پولیس فدرال امریکا (FBI) روز گذشته 14 سپتمبر، سه شهروند ایران را به استفاده از «باج‌افزارها» و «حملات سایبری» به زیرساخت‌های «حیاتی» امریکا متهم کردند.

پیک‌آفتاب: وزارت دادگستری امریکا هم‌چنین پاداشی تا ۱۰ میلیون دالر برای اطلاعات در مورد «این سه عامل سایبری» تعیین کرده است.

دادگستری امریکا در بیانیه‌ای، احمد خطیبی ۴۵ ساله، امیرحسین نیک‌آیین ۳۰ ساله و منصور احمدی ۳۴ ساله را به عنوان عاملان حملات سایبری با هدف «هک‌کردن» و آسیب رساندن به نهادها و شهروندان امریکا متهم کرد.

طبق این گزارش، احتمالاً این سه تن در ایران زندگی می‌کنند.

در کیفرخواست وزارت دادگستری امریکا، اشاره‌ای به ارتباط این افراد به دولت ایران نشده است، اما گفته شده که این افراد با سپاه پاسداران در ارتباط اند.

مقام‌های دادگستری امریکا می‌گویند که این حملات سایبری صرفاً برای به دست آوردن منافع مالی و با خیالی آسوده از هرگونه تعقیب قضایی صورت گرفته است.

در کیفرخواست علیه این سه تن آمده است که آن‌ها صدها شخص حقیقی، نهادهای ایالتی، سیستم‌های حمل‌ونقل، هوا فضا، شرکت‌های برق و حتا یک سازمان کوچک غیرانتفاعی پناهگاه برای قربانیان خشونت خانگی را هدف قرار داده‌اند.

فیلیپ سلینگر، دادستان ایالت نیوجرسی گفته است: “حملات سایبری مرتبط با باج‌خواهی مانند آن‌چه در این‌جا اتفاق افتاد، شکل خاصی از جنایات سایبری مخرب است.”

دادستان ایالت نیوجرسی تاکید کرده است: “هیچ شکلی از حملات سایبری قابل قبول نیست، اما حملات باج‌افزاری که خدمات زیرساخت‌های حیاتی مانند مراکز صحی و درمانی و سازمان‌های دولتی را هدف قرار می‌دهند، تهدیدی برای امنیت ملی ما هستند.”

در این کیفرخواست تصریح شده است که این افراد با شناسایی نقاط ضعف نرم‌افزارها، اقدام به فعالیت‌های باج‌افزاری و هم‌چنین نفوذ به کامپیوترها و دزدی اطلاعات، نه تنها در امریکا بلکه حتا در دیگر کشورها افراد و نهادها را هدف قرار می‌دادند و قربانیان را تهدید می‌کردند که در صورت عدم پراخت مبلغ هنگفت درخواستی، اطلاعات آن‌ها را منتشر خواهند کرد.

وزارت خزانه‌داری امریکا در همین روز، ۱۰ تن از جمله این سه تن و دو نهاد ایرانی را به اتهام دست داشتن در حملات سایبری، از جمله به کارگیری باج‌افزارها، تحریم کرد.

این وزارت‌خانه در اطلاعیه‌ای عنوان کرد که افراد و نهادهای تحریم‌شده، همگی با سپاه پاسداران مرتبط هستند و هدف از تحریم آن‌ها حفاظت از شهروندان امریکایی در برابر حملات سایبری از قبیل باج‌افزارهاست.

در این بیانیه آمده است، برخی از فعالیت‌های افراد تحریم شده تا حدی می‌تواند با گروه‌هایی چون «بچه گربه‌های ملوس»، «فسفر» و « ای‌پی‌تی۳۵» هم‌پوشانی داشته باشد. شرکت‌های امنیت سایبری، این گروه‌ها را مرتبط با سپاه پاسداران می‌دانند.

             
     

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
تماس با ما: contactus@paikaftab.com
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x