صداقت، دقت و شهروند محوری در خبررسانی

مردم اسرائیل امروز پای صندوق‌های رأی رفتند

از سال 2019 تاکنون، برای پنجمین بار اسرائیلی‌ها امروز بار دیگر پای صندوق‌های رأی رفتند، به امید این‌که بتوانند بُن‌بست سیاسی را بشکنند که در 3.5 سال گذشته اسرائیل را فلج کرده است.

از سال 2019 تاکنون، برای پنجمین بار اسرائیلی‌ها امروز بار دیگر پای صندوق‌های رأی رفتند، به امید این‌که بتوانند بُن‌بست سیاسی را بشکنند که در 3.5 سال گذشته اسرائیل را فلج کرده است.

پیکآفتاب: اسوشتید پرس امروز سه‌شنبه اول نوامبر، گزارش داد که اسرائیلی‌ها برای پنجمین بار از سال 2019 تاکنون، امروز پای صندوق‌های رأی رفتند؛ به امید این‌که بُن‌بست سیاسی 3.5 ساله‌ای را بشکنند که این کشور را فلج ساخته است.

با وجود این‌که هزینه زندگی برای مردم در حال افزایش است، تنش‌های اسرائیل و فلسطین به اوج خود رسیده و ایران هنوز تهدید اصلی این کشور می‌باشد. مهم‌ترین مسئله در رأی‌گیری امروز، رقابت میان دو کاندیدایی می‌باشد که یکی متهم به فساد گسترده در دوران نخست وزیری است و دیگری یائیر لاپید که در برکناری نتانیاهو، نخست وزیر سابق، نقشی مهمی ایفا نموده است. یائیر لاپید سرپرستی نخست وزیری حکومت موقت فعلی اسرائیل را نیز به عهده دارد.

لاپید پس از انداختن رای خود در محله مجلل تل‌آویو که در آن‌جا زندگی می‌نماید، گفت: “این انتخابات، انتخابی بین آینده و گذشته می‌باشد. پس امروز بیرون بروید و برای آینده فرزندان و برای آینده کشورمان رأی دهید.”

اسوشتید پرس افزوده است که براساس نتایج یک نظرسنجی، اگر ایتامار بن گویر، سیاست‌مدار پیش‌رو راست افراطی بتواند نقش موثری در پیروزی نتانیاهو، رئیس جمهور سابق اسرائیل داشته باشد، به دنبال موضع سخت‌تری علیه فلسطینی‌ها خواهد بود.

بن گویر پس از انداختن رای خود در شهرک کرانه باختری که در آن زندگی می‌کند، قول داد که با رأی دادن به حزب او، یک «دولت کاملاً راست‌گرا» تحت نخست وزیری بنیامین نتانیاهو را ایجاد خواهد کرد.

این در حالی است که عدم حمایت قاطع متحدان سابق نتانیاهو، باعث شده است که وی نتواند 120 کرسی پارلمان را برای تشکیل دولت‌اش به دست آورد.

نتانیاهو، پس از انداختن رای خود گفت: “من کمی نگران هستم. اما امیدوارم روز را با لبخند به پایان برسانم.”

این در حالی است که مخالفان نتانیاهو نیز با کاستی 61 کرسی مورد نیاز، برای تشکیل حکومت دست‌وپنجه نرم می‌کنند. چنین بُن‌بست، اسرائیل را در یک بحران بی‌سابقه فرو برده است که ایمان اسرائیلی‌ها را به دموکراسی، نهادها و رهبران سیاسی‌شان کاهش داده است.

یوهانان پلسنر، قانون‌گذار سابق که اکنون ریاست موسسه دموکراسی اسرائیل و رئیس اتاق فکر اورشلیم را به عهده دارد، گفت: “مردم از بی‌ثباتی خسته شده‌اند.”

در سیاست پراکنده اسرائیل، هیچ حزبی هرگز اکثریت پارلمان را به دست نیاورده است. ائتلاف‌سازی برای حکومت ضروری است. محتمل‌ترین مسیر نتانیاهو به سمت نخست وزیری، مستلزم اتحاد با ملی‌گرایان افراطی و احزاب مذهبی افراطی ارتودوکس می‌باشد.

             
     

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
تماس با ما: contactus@paikaftab.com
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x