صداقت، دقت و شهروند محوری در خبررسانی

پناهجویان افغانستانی در ابوظبی: در این‌جا مثل زندانی هستیم

صدها تن از پناهجویان افغانستانی مقیم در یک محل اسکان موقت در ابوظبی، به دلیل سردرگمی و پذیرفته نشدن در کشورهای غربی، برای چندمین بار دست به اعتراض زدند.

صدها تن از پناهجویان افغانستانی مقیم در یک محل اسکان موقت در ابوظبی، به دلیل سردرگمی و پذیرفته نشدن در کشورهای غربی، برای چندمین بار دست به اعتراض زدند.

پیک‌آفتاب: به گفته برخی از آن‌ها، بیش از دو هزار پناهجو که در این اردوگاه باقی‌مانده‌اند، پس از گذشت بیش از یک سال که از کابل تخلیه شده‌اند، در «بی‌سرنوشتی» به سر می‌برند. آن‌ها نگران اند که هرگز به امریکا یا کشورهای غربی انتقال نیابند.

برخی از آن‌ها در صحبت با BBC گفته‌اند که اعتراض آن‌ها تا روشن شدن سرنوشت‌شان ادامه خواهد یافت و برخی از آن‌ها دست به اعتصاب غذایی هم زده‌اند.

در 15 اگست سال گذشته، ده‌ها هزار تن که از میدان هوایی کابل تخلیه شدند، به این کمپ موقت برده شدند تا روند پذیرش آن‌ها به امریکا یا سایر کشورهای غربی طی مراحل شود.

ماه گذشته، سومین پرواز شماری از این افراد به کانادا انجام شد.

گفته می‌شود که تظاهرات در امارات به ندرت رخ می‌دهد، با آن هم این افراد در روزهای اخیر در محوطه این محل دست به اعتراض و اعتصاب زدند.

برخی از آن‌ها می‌گویند که اجازه بیرون شدن از محوطه اردوگاه را ندارند. به گفته معترضان، شرایط در این مراکز اسکان موقت «مانند زندان» است.

این معترضان می‌گویند که «تنها یک درخواست» دارند و آن این که ماه‌ها پس از آن که از کابل به این‌جا آورده شدند، سرنوشت‌شان روشن شود.

آن‌ها با انتقاد از امریکا به دلیل «سهل‌انگاری» در قبال مشکلات‌شان، خواهان رسیدگی فوری به وضعیت پناهندگی خود شدند.

این پناهجویان به «استانداردهای دوگانه» امریکا در برخورد با مهاجران افغانستانی نیز اشاره کردند.

علاوه بر شهروندان و دارندگان اقامت «گرین کارت» امریکا، هم‌کاران محلی نیروهای امریکایی و افراد در معرض خطر در اولویت انتقال به امریکا بودند.

برخی از افغانستانی‌ها تخمین می‌زنند که حدود 12 هزار تن در دو مرکز اسکان موقت در ابوظبی به سر می‌بردند که بیش‌تر آن‌ها به کشورهای مختلف غربی برده شدند.

تاکنون بیش از ۷۶ هزار شهروند افغانستان به امریکا منتقل شده‌اند و در امریکا نیز مدتی را در پایگاه‌های نظامی اسکان موقت داده شده‌اند تا پس از طی مراحل اداری در ایالت‌های مختلف این کشور اسکان داده شوند.

این در حالی مطرح می‌شود که پیش‌تر دولت امریکا ورود پناهجویان افغانستانی به خاک این کشور از طریق پروسه‌های “حفاظت بشردوستانه” را ممنوع کرد.

امریکا ورود پناهجویان افغانستانی به خاک این کشور را ممنوع کرد

دیده‌بان حقوق بشر: تبعیض علیه پناهجویان افغانستانی در غرب، هراس از اسلام و تبعیض نژادی است

سازمان‌های مدافع پناهجویان از اتحادیه اروپا خواستند تا به وضعیت پناهجویان افغانستانی رسیدگی کنند

             
     

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
تماس با ما: contactus@paikaftab.com
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x