کمک 106 میلیون دالری جاپان به افغانستان
سفارت جاپان در افغانستان میگوید این کشور تصمیم گرفته است تا 106.7 میلیون دالر را به افغانستان کمک کند. با این کمک، میزان مجموعی کمک جاپان به افغانستان طی یک سال گذشته، به 335 میلیون دالر میرسد.
سفارت جاپان در افغانستان میگوید این کشور تصمیم گرفته است تا 106.7 میلیون دالر را به افغانستان کمک کند. با این کمک، میزان مجموعی کمک جاپان به افغانستان طی یک سال گذشته، به 335 میلیون دالر میرسد.
پیکآفتاب: سفارت جاپان در کابل امروز سهشنبه ششم دسمبر، با نشر رشته توییتی میگوید که این کشور تصمیم گرفته است تا 106.7 میلیون دالر را برای افغانستان کمک میکند تا امکان اجرای پروژههای بشردوستانه و برآورده شدن نیازهای اولیه بشری را فراهم کند.
Pleased to announce that Japan 🇯🇵 has decided additional 106.7 million USD assistance for Afghanistan, enabling implementation of humanitarian and basic human needs assistance projects. We truly hope these projects will help bring many smiles of Afghan people! 1/2
— Embassy of Japan in Afghanistan (@JapaninAFG) December 6, 2022
این سفارت در ادامه افزوده است که این پروژهها توسط نهادهای سازمان ملل، سازمانهای بینالمللی و موسسات غیردولتی به هدف معیشت از طریق رویکردهای متعدد اجرا خواهد شد.
به گفته سفارت جاپان، با این کمکت 106.7 میلیون دالری، میزان کمک این کشور از ماه اگست سال گذشته تاکنون به 335 میلیون دالر خواهد رسید.
سفارت جاپان در افغانستان پیشتر و همزمان با سومین سالگرد ترور تیتسو ناکامورا، داکتر امدادگر جاپانی که به «کاکا مراد» معروف بود، گفته است که پروژههای او ادامه دارد و روح او هرگز نمیمیرد.
سومین سالگرد ترور «کاکا مراد»؛ سفارت جاپان در افغانستان: روح او هرگز نمیمیرد
این درحالی است که کمیته بینالمللی صلیب سرخ پیشتر گفته بود که ۹۰ درصد مردم افغانستان، کمتر از ۱.۹ دالر در روز درآمد دارند. مارتین شوپ، رئیس بخش عملیاتی کمیته بینالمللی صلیب سرخ با اشاره به زمستان پیشرو تاکید کرد که مردم افغانستان در معرض فقر شدید و بیماری قرار دارند. به گفته شوپ: “مردم افغانستان به طور بیرحمانهای در معرض فقر و بیماری قرار دارند.”
صلیب سرخ: 90 درصد مردم افغانستان کمتر از 1.9 دالر در روز درآمد دارند
فقر، گرسنگی، بیکاری و قطع کمکهای خارجی به افغانستان پس از فروپاشی حکومت پیشین در 15 اگست سال گذشته، فراگیر شده است.