صداقت، دقت و شهروند محوری در خبررسانی

آنگلا مرکل جایزه پناهندگان سازمان ملل را دریافت کرد

کمیشنری عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، جایزه معروف نانسن را به آنگلا مرکل، نخست وزیر پیشین آلمان اهدا کرد. مرکل این جایزه را در مقر این سازمان در جینوا دریافت نمود.

کمیشنری عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، جایزه معروف نانسن را به آنگلا مرکل، نخست وزیر پیشین آلمان اهدا کرد. مرکل این جایزه را در مقر این سازمان در جینوا دریافت نمود.

پیک‌آفتاب: کمیشنری عالی سازمان ملل در امور پناهندگان (UNHCR)، با اهدای این جایزه به آنگلا مرکل، نقش او را در اوج بحران مهاجرت در سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ مورد تمجید قرار داد.

مرکل در سخنرانی امتنانیه‌اش با نقل قولی از اریش کاستنر، نویسنده معروف آلمانی گفت: “هیچ چیز خوبی وجود ندارد، مگر این‌که آن‌را انجام دهید”. یعنی یک ارزش زمانی مفهوم پیدا می‌کند که کسی از آن پیروی و برای آن تلاش کند.

مرکل گفت که در سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶، شمار زیادی در شهرداری‌ها، نواحی و محلات و هم‌چنان افراد رضاکار برای غلبه بر چالش‌های ناشی از سرازیر شدن شمار زیاد مهاجران کمک کردند. مرکل گفت: “به نظر من، در درجه اول این افتخار به خاطر افراد بی‌شماری است که در آن زمان به هم‌دیگر بازو دادند. ممنون آن‌هایی هستیم که به کمک‌شان موفق گردیدیم و بر مشکلات غالب شدیم”.

جمله معروف مرکل در آن زمان «از عهده‌اش بیرون می‌شویم» بر سر زبان‌ها افتاد؛ چنان‌چه فلیپو گراندی، رئیس ایتالیایی کمیشنری عالی سازمان ملل در امور پناهندگان نیز آن‌را به زبان آلمانی «Wir schaffen das» بر زبان آورده و تکرار نمود.

گراندی گفت: “این جایزه به منزله قدردانی از نخست وزیر پیشین آلمان است، زیرا مقام حکومت بود و تصمیم‌های نهایی را می‌گرفت”. اما او گفت که این جایزه هم‌چنان قدردانی از پذیرش بیش از یک میلیون مهاجر است، کاری که آلمان انجام داد.

در آن زمان، تصمیم مرکل هم در داخل احزاب اتحاد دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی و هم در میان مردم آلمان مباحث زیادی را برانگیخت.

اختلاف نظرهای مرکل  با هورست زیهوفر، رئیس آن زمان حزب اتحاد سوسیال مسیحی آلمان در قبال موضوع پناهندگان، بار بار سبب تنش‌های لفظی میان هر دو سیاست‌مدار گردید. علاوه بر این، سیاست‌های مرکل در امور پناهندگان به ویژه در ایالت‌های شرقی آلمان با انتقاداتی مواجه شد.

جایزه نانسن، بالاترین جایزه کمیشنری عالی سازمان ملل در امور پناهندگان می‌باشد، اداره‌ای که از بیش از ۷۰ سال به این‌سو در امور پناهندگان فعالیت دارد. این جایزه به افرادی اعطا می‌شود که کمک‌های خاصی به پناهندگان کرده باشند.

این جایزه به پاس احترام به فریتیوف نانسن، پژوهش‌گر و دیپلمات نارویژی، به نام او مسمی شده است. نانسن در «جامعه ملل»، پیش از تشکیل سازمان ملل امروزی، از سال ۱۹۲۰ تا ۱۹۳۰ کمیشنر امور پناهندگان بود. او در سال ۱۹۲۲ به دلیل همین فعالیت‌هایش جایزه صلح نوبل را دریافت کرد.

آنگلا مرکل ۱۶ سال پیاپی نخست وزیر آلمان بود و در انتخابات سال گذشته، مجدداً خود را برای این مقام نامزد نکرد. او در نظر دارد که سال ۲۰۲۴، کتاب خاطرات خود را منتشر نماید.

این در حالی مطرح می‌شود که پیش‌تر کمیشنری عالی سازمان ملل در امور پناهندگان روز چهارم اکتبر، آنگلا مرکل، نخست وزیر پیشین آلمان را به عنوان برنده جایزه نانسن معرفی کرده بود.

آنگلا مرکل، بانوی رنگین پوش آلمان برنده جایزه نانس شد

قدردانی رهبران اتحادیه اروپا از “مرکل” همزمان با آخرین حضور وی در نشست بروکسل

مرکل: برای جلوگیری از بحران پناهجویان باید با طالبان همکاری شود

             
     

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
تماس با ما: contactus@paikaftab.com
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x