3.2 میلیون کودک در افغانستان از فقر و سوء تغذیه شدید رنج میبرند
صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف)، افغانستان را یکی از خطرناکترین مکانها برای کودکان در جهان خوانده است. این نهاد گفته که در یک سال گذشته، به دلیل درگیری، خشکسالی و همهگیری ویروس کرونا وضعیت بدتر شده است.
صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف)، افغانستان را یکی از خطرناکترین مکانها برای کودکان در جهان خوانده است. این نهاد گفته که در یک سال گذشته، به دلیل درگیری، خشکسالی و همهگیری ویروس کرونا وضعیت بدتر شده است.
پیکآفتاب: یونیسف گفته است به همکاری با شرکای خود برای حمایت از کودکان و خانوادههای آنها در سراسر افغانستان ادامه میدهد. این اداره در حساب توییتر خود نوشته است: “افغانستان پیش از این، یکی از خطرناکترین مکانها برای کودکان در جهان بود، اما در طول سال گذشته، به دلیل درگیری، خشکسالی و همهگیری کرونا برای ایجاد یک وضعیت اضطراری بشردوستانه، وضعیت حتی ناامید کنندهتر شده است.”
Over the past year, the situation for Afghanistan’s children has become even more desperate. Conflict, drought, and COVID-19 have collided to create an unprecedented humanitarian emergency.
Help save a child's life by donating today.
— UNICEF (@UNICEF) November 13, 2021
گزارش یونیسیف به وضاحت نشان میدهد که تا پایان سال 2021 در افغانستان حدود 3.2 میلیون کودک زیر پنج سال از سوء تغذیه حاد رنج میبرند. بسیاری از این کودکان به قدری دچار سوء تغذیه هستند که روی تختهای شفاخانهها دراز میکشند و توانایی پلک زدن را ندارند و آنقدر ضعیفاند که نمیتوانند حرکت کنند و انگشت دراز شده را بگیرند.
یونیسف اعلام کرده که در حال افزایش برنامههای نجات جان کودکان و زنان در افغانستان است. این برنامه از طریق ارائه کمکهای صحی، تغذیه و آب سالم به خانوادههای بیجا شده عملی خواهد شد.
یونیسف اخیراً درخواست 192 میلیون دالری را آغاز کرده و از کشورهای کمک کننده خواسته است تا حمایت خود را از خانوادهها و کودکان آسیب پذیری که در بحبوحه تشدید بحران انسانی دست و پنجه نرم می کنند، افزایش دهند.
این هشدار یونیسف درحالی منتشر شده که پیشتر هنریتا فور، رئیس صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل در حساب توییترش نوشته بود: “آینده یک نسل در افغانستان کاملاً در خطر است.”
او تاکید کرده که گزارشهای موثقی از خانوادههای افغانستانی دریافت کردهایم که در بدل دریافت جهیزیه، دختران ۲۰ روزه خود را برای ازدواج در آینده پیشنهاد میدهند؛ طوریکه این مسأله به دلیل فقر زیاد و عدم دسترسی به آب و غذای سالم صورت میگیرد.